Beoordelingen klanten

Op deze pagina vindt je de beoordelingen van Figured’Art door klanten, inclusief hun prachtige kunstwerken. We hopen dat jij een nieuwe doe-het-zelf passie kunt ontwikkelen met Schilderen op Nummers of Diamond Painting, en dat je jouw schilderijen op deze pagina met ons wil delen.

Based on 3956 reviews
87%
(3461)
11%
(449)
1%
(44)
0%
(2)
0%
(0)
Top

Echt fijn om te doen
Goede verf en canvas.
En hele mooie schilderijen.

Gekleurde kat

Ik had de kat in 6 dagen af. Was tijdens mijn vakantie, ik was op de hond aan het passen. Kleuren zijn goed. Ik moest even kijken hoe ik het vast ging maken want ik had frame. Bij de Knutselclub hebben ze hem vastgezet. Hij hangt boven mijn man in de woonkamer. Erg blij mee!

Super

Goede canvas, goede verf, goede verpakking en heel belangrijk een goede service

Heel tevreden

Heel goede canvas, perfecte kleuren en heel belangrijk een heel goede service

T
Schilderen op Nummer - De kus
Trees van der Heijden
De kus

Heerlijk ontspannen hieraan gewerkt. Resultaat mooi. Alleen jammer dat de bijgeleverde lijst te klein is.

Drie generaties

Ik geniet iedere keer weer als ik naar ons kijk❤️

Tropisch eiland

Het is een pracht schilderij geworden, zeer tevreden. Vele bewonderingen ontvangen

Leuk, uitdagend doek met voldoende uitdaging!

Erg leuk ontwerp, met veel kleine vlakjes. Mooi geheel. Verf moet je soms wel dik aanbrengen om te zorgen dat de nummers niet meer zichtbaar zijn.
Zeker een aanrader.

belles peintures beaucoup de plaisir a effectuer je commence la deuxieme je vous remercie pour cette joie merci

die laten maken bij jou

Heel erg blij mee

Zoals altijd van goede kwaliteit. Deze keer heb ik eens een eigen foto ingestuurd en ik ben heel blij met het resultaat. De modellen zijn ons hondje van 15 jaar en onze kat van 20 jaar

Lastig om te maken maar tevreden over het resultaat

Super

Super kwaliteit van de verf!

Prachtig schilderij

Het was makkelijk uit te voeren en het resultaat mag er zijn. Één klein minpuntje is dat niet alle verf goed dekkend is en de zwarte lijnen zichtbaar blijven. Vooral de lichtere en heldere rode kleuren moeten dik worden opgezet. Maar van een afstand zie je niks meer van de zwarte lijnen. Tip: misschien in plaats van zwarte lijnen en nummers lichtere grijze lijnen en nummers printen op het canvas?

Het is heel mooie geworden

Ben er ontzettend blij mee is heel mooie en goede kwaliteit

Mijn eerste kruissteek

Prachtig resultaat geworden,heel leuk om te doen ook voor beginners,is zelfs verslavend,ik heb het gewassen nu nog strijken en inlijsten

Super gaaf

Super mooi ze waren er blij mee

Kleinzoon en schoondochter

Geweldig resultaat!
Heel leuk om te doen.

Geweldig ik had een foto ingestuurd en die heb ik perfect ontvangen om te schilderen.

Ik had een prachtige, maar moeilijke foto, ingestuurd en die is perfect op nummer gezet. Super wat een geweldig pakket met alles erop en er aan. Alle kleuren klopten en waren voldoende meegeleverd. Ik heb er met zeer veel plezier aan gewerkt. Het is voor mijn kleinzoon van 12 die het had uitgezocht. Omdat het een poster van een kunstenaar was heb ik die eerst om toestemming moeten vragen. Danzij hem is het gelukt, fantastisch. Het resultaat mag er zijn. Bedankt en ik zal zeker in de toekomst nog eens van jullie diensten en producten gebruik maken.

Een mooi koppie

Zo leuk om te doen. Je eigen huisdier komt tot leven.
Ben er heel tevreden over.

Leuk schilderij!

Voor de eerste keer heb ik Painting by Numbers uitgeprobeerd. Het doek moet je zelf bevestigen op een frame (eerst in elkaar zetten). Je schildert dus gewoon op een echt doek. Ik vond het zeer verslavend om te doen, want als je eenmaal bezig bent met 1 nummertje, wil je alle vakjes gaan speuren en inkleuren. Wel is bijv. een specifieke verfnummer (ik geloof 13 in dit geval) snel op of droogt sneller uit. Sommige verven schilderen fijner dan andere kleuren. Ook heb ik aantal nieuwe penselen gekocht (bij de Action) om meer variatie en penselen te hebben voor de grotere en kleinere vakjes. Maar ik ben zeer tevreden met mijn eigen schilderkunst en resultaat. Ik ben nu begonnen met een ander schilderij. Het duurt wel weken voordat het af is. Maar is leuke afleiding (van de tv en social media).

Diamant painting pomrianan

Diamant painting van pomrianan
Goede kwaliteit. Had de kleuren wel iets lichter verwacht zo als op de foto

Mooi werk

Het schilderen van t wintertafereel gaf mij heel veel rust.Voldoende verf, mooie kleuren. De verf, voornamelijk de lichte kleuren, is niet in een keer dekkend. Het kleuren voorbeeld zou wel wat groter mogen. Voor slecht zienden beslist nodig. Zelf ben ik erg tevreden over het eindresultaat

Meisje met kat op bank

Het was fijn om dit werkje te schilderen. De potjes verf waren precies goed en moest ik niet verdunnen met water.

Super 👍

Het ziet er geweldig uit, afgewerkt en ingelijst. Ik ben erg blij met het resultaat