Wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

10 ideeën om het resterende deel van je diamond painting steentjes te gebruiken

 

wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

 

Heb je net je diamond painting kunstwerk voltooid en heb je nog steeds wat diamond painting steentjes over waarvan je niet weet wat je ermee moet doen? Als je net zo'n fan bent van diamond painting als wij hier bij Figured'Art, dan heb je waarschijnlijk nog wat diamanten over van je diamond painting nadat je je project hebt afgerond. In plaats van ze te laten verstoffen in een hoekje, zijn er tal van creatieve manieren om deze kleine sprankelende kralen te gebruiken. Haal je diamond painting tevoorschijn en laat je creativiteit de vrije loop!

 

MAAK JE EIGEN DIAMOND PAINTING!

 

Heb je nog wat diamantjes over en ben je op zoek naar een creatief project? Waarom zou je dan niet je eigen unieke diamond painting maken! Met een blanco canvas en je eigen verbeeldingskracht, kun je een prachtig patroon creëren met behulp van steentjes. Je kunt zelfs een afbeelding uit een tijdschrift gebruiken en deze aanpassen. Steentjes in verschillende kleuren op een zwart-wit foto zullen zorgen voor een verbluffend resultaat! Als je liever een patroon volgt, kun je een tekening gebruiken die je van tevoren hebt afgedrukt en bedekken met steentjes. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke diamond painting vandaag nog!

 

PERSONALISEER ALLEDAAGSE VOORWERPEN MET DIAMOND PAINTING STEENTJES!

 

 

wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

 

Geef jouw dagelijkse items een creatieve make-over met jouw overgebleven diamond painting steentjes. Decoreer juwelenkistjes, drinkflessen, notitieboekjes, brillenkokers en nog veel meer! De diamond painting steentjes voegen een sprankelende touch toe aan deze items en maken ze helemaal uniek en persoonlijk! Voordat je begint met het plakken van de steentjes op het te personaliseren item, maak het dan schoon met een zachte doek om vuil en stof te verwijderen. Zorg ervoor dat het item droog is voordat je begint met het plakken van de diamanten. Je kunt zelfs van tevoren een ontwerp schetsen op het item met een potlood of marker voordat je begint met plakken. Als alle diamanten eenmaal vast zitten, zorg er dan voor dat de lijm minstens 24 uur droogt voordat je het nieuwe accessoire gaat gebruiken! Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het personaliseren van jouw alledaagse voorwerpen met diamond painting steentjes en maak ze helemaal van jou!

 

MAAK SPRANKELENDE JUWELEN MET HARS DIAMANTEN!

 

Wist je dat je met overgebleven diamond painting steentjes sprankelende juwelen kunt maken? Gebruik ze om oorbellen, kettingen, armbanden en ringen te creëren die elke outfit een extra glamoureuze touch geven. Kies je eigen juwelenbasis om een uniek ontwerp te maken of voeg diamanten toe aan bestaande sieraden om ze een upgrade te geven. Zorg er gewoon voor dat de basis schoon en droog is voordat je begint. Met jouw creatieve ideeën en een paar stralende diamanten, ben je op weg naar het maken van prachtige sieraden die gegarandeerd de show stelen! Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en creëer jouw eigen unieke sieraden vandaag nog!

 

PERSONALISEER JE KLEDING EN VOEG EEN VLEUGJE BLING TOE AAN JE GARDEROBE!

 

wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

 

Wist je dat je met overgebleven diamond painting steentjes je kleding kunt personaliseren? Gebruik textiellijm om diamanten toe te voegen aan spijkerjassen, rugzakken, schoenen en zelfs hoeden. Het customizen van kleding met diamanten geeft een unieke en sprankelende uitstraling aan je outfits. Diamanten voegen een vleugje glamour toe die een gewoon kledingstuk kan veranderen in een chique en origineel mode-item. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een statement met jouw unieke en sprankelende kleding. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus waar wacht je nog op? Voeg wat bling toe aan je garderobe en maak jouw outfits helemaal af!

 

GEEF JE BLOEMPOTTEN EN VAZEN EEN PERSOONLIJKE TOUCH MET DIAMANTEN!

 

Wist je dat je met overgebleven diamond painting steentjes sprankelende decoraties kan maken voor je huis? Of je nu bestaande decoratie-objecten wilt personaliseren of iets nieuws wilt maken, het toevoegen van de resterende diamanten aan je decoratieve objecten zoals vazen en bloempotten is een geweldige manier om een ​​vleugje glans toe te voegen aan je interieur. Maak van saaie bloempotten en vazen echte eyecatchers en geef je huis een frisse uitstraling. Jouw unieke en sprankelende creaties zullen gegarandeerd de aandacht trekken en een gespreksonderwerp vormen wanneer je gasten ontvangt. Dus ga aan de slag en maak je eigen diamond painting om je interieur te verfraaien!

 

PERSONNALISEER JE FOTOLIJSTEN

 

wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

 

Geef je fotolijsten een persoonlijke touch door gebruik te maken van je overgebleven diamond painting steentjes. Plak de diamanten eenvoudig op de randen van de fotolijst, of creëer een meer complex patroon door de diamanten over de hele oppervlakte van de lijst te gebruiken. Je kunt je diamanten ook gebruiken om gewone onderzetters om te toveren tot sprankelende objecten! Gebruik kurk-, houten- of keramische onderzetters als basis en plak er diamanten op om een uniek patroon te creëren. Je kunt bijpassende onderzetters maken voor elk lid van je familie of ze cadeau doen aan vrienden.

 

PIMP JE UITNODIGINGEN EN WENSKAARTEN

  

wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

 

Geef je uitnodigingen en wenskaarten een sprankelende touch met de resterende diamanten van je diamond painting kit! Creëer unieke en glinsterende designs door de diamanten op het papier of de kaart te plakken. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om kaarten en uitnodigingen te maken die uit de gewone steken. Maak indruk op je vrienden en familie met gepersonaliseerde kaarten die ze nooit zullen vergeten.

  

ONTWERP JE EIGEN DIY KERSTDECORATIES

 

Laten we het beste uit je restjes diamond painting steentjes halen en samen originele en fonkelende kerstdecoraties maken! Hier zijn een paar ideeën om met de hele familie te knutselen en je huis in een feestelijke sfeer te brengen:

  • Kerstballen: Koop doorzichtige kerstballen in een knutselwinkel en vul ze met kleurrijke diamanten. Je kan ook patronen maken door de kralen op elke bal te plakken, of één kleur gebruiken voor een samenhangende look.

     

    wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

     

    • Slingers: Gebruik koorden of linten in verschillende kleuren om een slinger te maken. Plak de diamanten op de koorden of linten voor een sprankelend effect. Je kunt een regelmatig patroon maken of de kleuren en maten van de kralen mengen voor een meer willekeurig effect.
    • Kerstboomhangers: Koop houten of kartonnen kerstboomhangers en gebruik diamanten om ze te versieren. Plak de steentjes op de hangers in een patroon of maak een afbeelding. Je kunt ook verf of vernis toevoegen voor een meer afgewerkte look.
    • Raamversieringen: Gebruik diamanten om papieren of kartonnen raamversieringen te decoreren. Plak de kralen op de voorkant van de versieringen in een patroon of maak een afbeelding. Je kunt ook glitter of kralen toevoegen voor een feestelijker effect.
    • Kransen: Gebruik diamanten om een kerstkrans van dennen of hout te versieren. Plak de kralen op de takken of het hout in een patroon of maak een afbeelding.

     

    PERSONALISEER JE TELEFOONHOESJE MET DIAMANTEN VAN DIAMOND PAINTING EN GEEF HET EEN SCHITTEREND UITERLIJK!

     

    Gebruik sterke lijm of stoflijm om de diamanten op de oppervlakte van de hoes te bevestigen en creëer unieke designs die je telefoon onderscheiden van de rest. Voeg zelfs diamanten toe aan je draadloze oordopjes voor een extra vleugje glamour. Maak je klaar om indruk te maken met je schitterende telefoonaccessoires!

    wat te doen met overgebleven diamond painting steentjes

     

    Met al deze ideeën kun je goed gebruik maken van de rest van je diamond painting steentjes! Of het nu gaat om het personaliseren van bestaande decoratieve objecten of om iets nieuws te creëren, er zijn talloze manieren om diamanten van een diamond painting te gebruiken om een sprankelend accent toe te voegen aan je interieur. Dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke en sprankelende decoraties voor je huis of om cadeau te geven!

     

    GEEF JE KRALEN WEG!

     

    Tot slot, als je echt verslaafd bent aan diamond painting en je hebt veel meer kralen over dan je nodig hebt, waarom geef je dan niet wat er over is aan organisaties die materiaal nodig hebben voor hun kunstworkshops of knutselactiviteiten? Scholen, recreatiecentra, seniorengroepen of liefdadigheidsorganisaties die kralen gebruiken om kunstwerken te maken om te verkopen en geld in te zamelen voor hun activiteiten... ze zullen allemaal weten hoe ze jouw kralen kunnen recyclen. Dus naast het opruimen van je kralenlade, waarom zou je niet een goede daad doen door ze weg te geven aan organisaties?