Schilderen op nummer - gepersonaliseerd pakket!

Schilderen op nummer met je eigen foto! Hét IDEE dat creatieve kunstenaars in verleiding brengt!

Vrienden van Kunst of amateurs die schilderen en vrije tijd willen combineren.. wat als jij jezelf laat verleiden door een gepersonaliseerd pakket schilderen op nummer?

Wie droomt er niet van om belangrijke momenten, zoals de geboorte van je kind, een vakantie met vrienden, een familiefeest of een simpel mooi schilderij van je geliefde huisdier te vereeuwigen?

Breng een buitengewoon werk van zelfrealisatie tot leven. Je zult hem tientallen jaren bewaren, trots thuis tentoon stellen of cadeau doen aan jouw dierbaren!op nummer is de kunst van ontspannen en het creëren van een 100% gepersonaliseerd werk. De rust die over je heen komt tijdens het schilderen. Het leven is een aaneenschakeling van stappen. Hoe ziet jouw leven eruit op een schilderij?


Kies jouw foto! De keuze is aan jou!


Geloof je het nog niet? Zo werkt het:

We moesten dit artikel wel schrijven nadat we zoveel positieve reacties ontvingen over onze Figured’Art gepersonaliseerde schilderpakketten.

Dankzij onze volledige pakketten is het schilderen van een gepersonaliseerd schilderij nog nooit zo makkelijk geweest. Geen stress of de aanschaf van extra materiaal, je kunt direct aan de slag.


Het principe is simpel: wij maken een gepersonaliseerd pakket van jouw foto en 

Leveren je de bijbehorende verf en penselen. Je hebt dan ALLES wat je nodig hebt, je kunt direct beginnen en je verlangens de vrije loop laten. Ons team zal je de foto van tevoren laten zien zodat je kunt hem kunt contoleren en er tevreden mee bent voordat we het productieproces starten.
Voorbeeld van een gepersonaliseerd pakket en het schilderen op nummer canvas.

De Pop-art trend: dit resultaat houdt je niet voor mogelijk!

Bij Figured’Art, de online winkel gespecialiseerd in schilderen op nummer, zijn we enthousiastelingen die altijd volledig bezig zijn met innovatie en personalisatie van kunst.

Om tegemoet te komen aan jullie reacties en aanvragen hebben we recent een nieuw uniek concept gecreëerd: gepersonaliseerde schilderen met het Pop-art effect om jouw gepersonaliseerde schilderijen een uniek effect te geven! Vrije tijd en het creëren van kunst gaat hand in hand!